2015. március 15., vasárnap

Teknőske

Kellett egy új gombostű tartó. A régi  már nagyon elhasználódott.
Pontosabban: láttam a neten -  megtetszett -  úgy döntöttem, kell egy új -  a régit már meguntam -  úgyis elavult, hisz már vagy 10 éve készítettem. Kell a frissítés.

6 megjegyzés:

 1. Nagyon aranyos a tűtartód... A másik bejegyzésedben lévő "szösztartó", csak nem hagyott nyugodni, mert írtó ötletes... és megnéztem a készítését. azt hiszem az ilyen szépségeket mi készítők tudjuk csak igazán értékelni... viszont ez összecsukva is szép...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bocs, hogy eddig nem reagáltam, de 17-től - 19-ig Visegrádon voltunk. A tabletem velem volt, így meg tudtam nézni, hogy írtál nekem. Viszont azon nem szeretek válaszokat írni, mert már többször jártam úgy, hogy közzétételkor duplán jelenítette meg a válaszaimat. Teljesen egyetértek a mondandóddal. Az ismerőseim körében is van egy-kettő, aki nem igazán tudja értékelni ezeket a munkákat. Megmondom őszintén, ők már ajándékba sem kapnak tőlem semmit. Lehet, hogy szemét vagyok, de nem azt várom el, hogy körbe ajnározzanak, vagy dicsérjenek. De felmegy az agyvizem, amikor azt mondják: ja... hát ilyet a boltba is lehet kapni. No, ezt be is fejezem, mert szerencsére többen vannak akik értékelni tudják, és bármilyen pici ajándéknak is nagyon örülnek.

   Törlés
  2. Kedves Zsimama! A fenti szavak és mondatok a szívemből szóltak! Hála istennek azért mindig akadnak olyanok, akik értékelik ezeket a nem is kevés munkával járó varrott csodákat, bármilyen apróságok is! A másik réteg pedig ..... szót sem érdemel!

   Törlés
  3. De jóóó....)) hogy mások is így gondolják!

   Törlés
 2. Ez a teknős egy édes pofa! Nekem is a terveim között szerepel egy ilyen elkészítése. Én a gyerekeimnek varrnám. Viszont a tiédet látva elgodolkodom egy sajáton is! Nagyon szuper lett!

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...