2013. március 21., csütörtök

"Kincsek"-re bukkantam......

Ilyen szeles, esős idő lévén mint a mai nap, kinek van kedve kitenni a lábát a lakásból, ha csak nem muszáj?
Így elkezdtem pakolni az egyik keveset használt  szekrényben. És nini, mire bukkantam?A lányom babájára, és az általam kötött és horgolt kis ruhákra.Hűűű....)))) Elkezdtem egy kicsit nosztalgiázni. 80-as évek, fiatalság, GYES, kötés, horgolás, nemcsak a babának, hanem az egész családnak. Aztán gyorsan visszazökkentem a mába. Mivel csak fiú unokáim vannak (eddig), gyorsan visszapakoltam mindent a szekrénybe. Talán egyszer majd még elő kell venni.

7 megjegyzés:

 1. Nagyon ügyes vagy, gratulálok.
  Nálunk is borús az idő, én is a ritka helyeken kutatok és rendezek.

  VálaszTörlés
 2. :))Látod,a rossz idő is jó valamire...!Nagyon tetszenek a horgolt ruhácskák!!Én még ilyeneket nem készítettem,de már régóta szemezgetek velük:)Ezek szerint nem csak varrni tudsz szépeket!Köszönöm,hogy ezt az oldaladat is megmutattad:))

  VálaszTörlés
 3. Szerintem NE RAKD kedves Zsimama vissza a szekrény mélyébe..., mert nagyon szépeket tudsz készíteni! Én ilyeneket nem tudnák! Inkább hagyd valahol elől, hogy lásd, emlékezz tovább és próbálkozz a fiúknak készíteni valami mást...sok jó dolog van nekik való és hátha visszajön a kedv is az alkotásra...a fiúk pedig örülnek mami ajándékának!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm a biztató szavakat! Annak idején jól ment, most már sokat kellene gondolkodnom, hogyan is csináljam. Biztos sokszor kellene bontanom, mire kialakulna az a forma, ahogyan én szeretném. Még a foltvarrásnál is van úgy, hogy többször visszabontom, mert nem sikerül elsőre. A tanító "mesterem" azt mondta, milyen foltvarró az, aki egyszer sem bont...)))
   A fiúk sincsenek elhanyagolva, nekik állatfigurákat varrtam. Egyedül csak a cica párna van nálam.
   (Húúú..)) ez jó hosszúra sikeredett.)

   Törlés
 4. Én is szeretek hosszan beszélni, de majd észre veszed kedves Zsimama! Melyik unoka nevezett el így? Mert ez olyan aranyos megszólítás, mint anyukámnál a Csirimama! A lányomnak köszönhetően!
  A horgolás egy ragály! Kezdem úgy érezni, hogy betegség! Az időt eszi, mert kezdő vagyok! Fél éve horgolhatok... Tanuló vagyok és látom a hibáimat! De valamire mindig rájövök segítséggel vagy anélkül! Így alakulgat. Fogalmam nem volt a fogyasztásról...kihagytam egy szemet...most mutatta Belli, hogy csak felveszem a két szemet és együtt horgolom le őket.
  Varrni is szeretnék többet...de kicsivel, aki az ölembe csücsül csak ferdén megyek...mint most is a nyuszikkal. Azért ne adjuk fel! Kellemes időtöltéseket kedves Zsimama neked!

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...